top of page

HERVED ERKLÆRER JEG INKJEVETTA STUDIO FOR ÅPNET!

Oppdatert: 13. feb. 2022



HURRA!

Endelig er dagen her, inkjevetta studio er klar for verden! Foreløpig er det ikke veldig mye innhold på sidene, men rammeverket er på plass så nå er det bare snakk om å fylle på med godsaker. Normalt tenker jeg å legge ut nytt blogginnlegg ca hver uke + at jeg sender ut et nyhetsbrev til de som abonnerer på det ca en gang i måneden. Men den nærmeste tiden blir det nok hyppigere oppdateringer ettersom jeg har mye planlagt som jeg klør etter å få ut!

 

PLANER FOR DESEMBER

I tillegg til å jobbe med nettsidene holder jeg for tiden på med å teste forskjellige mønster på ting som jeg vurderer å sy for salg og på bestilling. Det dreier seg foreløpig om hundeklær, vesker og interiør. Jeg kommer ikke til å begynne å sy bestillinger før etter jul, men det er mulig å forhåndsbestille eller kjøpe gavekort hvis man feks har lyst å gi bort noe til jul. Jeg jobber også med å lage produkter av noen av illustrasjonene mine, så i løpet av desember håper jeg å fylle butikken med masse kjekt! Jeg kommer ikke til å bruke sosiale medier for å dele hva jeg holder på med, så sjekk gjerne innom siden i ny og ne for å se om det er noe nytt.


Ellers kan det være lurt å melde seg på nyhetsbrevet mitt. Der får du jevnlige oppdateringer + tilbud og informasjon forbeholdt følgere. Påmeldingsskjema finner du blant annet nederst på HJEM siden 😊


Håper du kommer til å bli like glad i inkjevetta studio som meg!


💖-lig hilsen Ann-Kristin







20 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page